Termeni si conditii

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Infocaini isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciile Infocaini.ro ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor Infocaini.ro.

Acceptul dumneavoastra

Vizitand si/sau utilizand acest website (inclusiv intregul continut disponibil pe acest site) ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII si CONDITIILE DE UTILIZARE, PRECUM SI TERMENII SI CONDITIILE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE SI COPYRIGHT ALE SITE-ULUI.

Website-ul "www.infocaini.ro"

Termenii si conditiile sunt aplicabile tuturor utilizatorilor site-ului "www.infocaini.ro", incluzand si utilizatorii care contribuie cu materiale video, imagini, informatii sau cu alte materiale sau servicii pe site. Site-ul "www.infocaini.ro" poate contine linkuri spre alte site-uri, care sunt proprietatea unor terte persoane sau sunt controlate de terte persoane fara nici o legatura cu detinatorii acestui website. "www.infocaini.ro" nu are nici un control si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricaruia dintre aceste terte website-uri. Administratorul "www.infocaini.ro" nu poate si nu va cenzura sau edita in nici un fel continutul vreunui tert site catre care exista la un moment dat link din paginile "www.infocaini.ro". Prin utilizarea "www.infocaini.ro", dumneavoastra absolviti in mod explicit si neconditionat "www.infocaini.ro" si pe administratorii sai de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea de catre dvs a unui tert website. Prin urmare, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati sau utilizati.

Accesul "www.infocaini.ro"

Pentru a putea accesa anumite elemente ale acestui site, si pentru a putea beneficia de totalitatea serviciilor oferite, este necesar sa va creati un cont. Nu veti putea utiliza contul altei persoane fara permisiunea acelei persoane. Pentru crearea contului, trebuie sa oferiti informatii corecte si complete. Dumneavoastra sunteti unic respunzator de activitatea ce are loc in cadrul contului dvs si trebuie sa va pastrati parola contului in siguranta. In cazul in care constatati o utilizare neautorizata a contului dvs, trebuie sa anuntati imediat administratorul website-ului. Chiar daca "www.infocaini.ro" si administratorii sai nu sunt responsabili pentru daunele pricinuite de utilizarea neautorizata a contului dvs, dvs ati putea fi raspunzator de daunele cauzate website-ului sau unor terte persoane prin utilizarea neautorizata a contului dvs.

Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui website va este oferit doar pentru uzul dvs. personal, cu scop informational, si nu poate fi copiat, reprodus, utilizat, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat, sau folosit in orice alte scopuri fara a obtine in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate intelectuala. Proprietarul site-ului "www.infocaini.ro" isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

"www.infocaini.ro" isi rezervatoate drepturile pentru acest website si pentru continutul acestuia. Sunteti de acord sa nu utilizati, sa nu copiati si sa nu distribuiti in scop comercial nici un material postat pe website, in afara materialelor pentru care "www.infocaini.ro" permite in mod expres acest lucru. Daca descarcati sau copiati o parte a continutului website-ului pentru uzul dvs. personal, sunteti obligat sa pastrati toate notele si insemnarile care contin informatii despre proprietarii drepturilor de autor ale materialelor respective. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati, sa nu dezactivati sau sa nu interferati in nici un fel cu elementele de securitate ale website-ului, cu elementele care restrictioneaza copierea sau utilizarea unui continut sau previn asupra acestui lucru, sau cu elementele care intaresc limitele de utilizare a website-ului sau a continutului sau.

Postarea de catre utilizator

Website-ul "www.infocaini.ro" permite upload-ul de imagini sau alte materiale de catre dvs sau alti utilizatori; permite deasemenea gazduirea, sharing-ul si/sau publicarea acestor materiale. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca, indiferent daca materialele upload-ate sunt publicate sau nu pe website, "www.infocaini.ro" nu garanteaza confidentialitatea referitoare la acestea.

Dumneavoastra sunteti singura persoana raspunzatoare de materialele pe care le upload-ati pe website si de consecintele postarii sau publicarii lor. Cand faceti upload de materiale pe website, afirmati, sustineti si garantati faptul ca detineti sau ati obtinut licenta, drepturile necesare, consimtamantul sau permisiunea de a utiliza materialul respectiv si in acelasi timp autorizati "www.infocaini.ro" si pe administratorii sai sa utilizeze toate patentele, marcile inregistrate, drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala aferente tuturor materialelor upload-ate, in scopul publicarii si utilizarii acestor materiale pe website conform politicii "www.infocaini.ro" si acestor Termeni si conditii.

Detineti consimtamantul scris si/sau permisiunea de a aparea pe website din partea fiecarei persoane identificabila in materialele upload-ate. Cu alte cuvinte, detineti toate drepturile de autor aferente materialului upload-at. Facand upload materialului pe website, recunoasteti (acordati) si garantati automat pentru "www.infocaini.ro" si administratorii acestuia o licenta universala neexclusiva si transferabila pentru utilizarea, reproducerea, distribuirea si expunerea materialului respectiv, pentru pregatirea unor materiale derivate din acesta, precum si pentru promovarea sau redistribuirea unor parti sau a intregului continut al website-ului, care contine implicit si materialul uploadat de dvs, in orice format media si prin orice canale media. Deasemenea recunoasteti (acordati) si garantati fiecarui utilizator al website-ului o licenta neexclusiva pentru a accesa si utiliza materialele postate de dvs. pe website, precum si pentru a reproduce, distribui, pregati materiale derivate, sau expune aceste materiale asa cum este permis de catre administratorii "www.infocaini.ro" si conform acestor Termeni si conditii.

Dispozitii finale si litigii

Atat drepturile cat si obligatiile utilizatorului si a site-ului "www.infocaini.ro", precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu "Termenii si conditii" va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Iasi